#JU0QLQ

SUNDA

members Level Indonesia #JU0QLQ

★★★ AYEUNA GEURA TANDANG! GEURA PAPAG MANGSA DATANG! DA SUNDA TEU SARUBAK JAMANG, DA SUNDA TEU SATAPAK PEUCANG! clan war buat yg ngerti war aja

Total Trophies


Total BH Trophies


Donations


Total Wins


Total Versus Wins